Op zoek naar kwalitatief en mooi hang- en sluitwerk? Zoek dan niet verder. Wij hebben in D4E het juiste merk in ons assortiment. In deze blog lichten we graag een aantal productgroepen uit. Ook vertellen we u graag meer over het merk D4E.

Geschiedenis van D4E

D4E is in 2018 opgericht door Frank van Uden en is de laatste jaren flink gegroeid. De naam staat gelijk aan de visie van het bedrijf Design4Excellence. Het doel is om een strakke, mooie en frisse uitstraling te bieden met de producten. Dit natuurlijk wel met de nodige kwaliteit om er ook voor te zorgen dat het hang- en sluitwerk jaren op en rond de deur kan blijven zitten. Om ervoor te zorgen dat deze kwaliteit behaald wordt, moeten ook de producten van D4E voldoen aan de benodigde keurmerken.

Alle producten op onze website van dit prachtige merk voldoen dus aan de speciale keurmerken. Hierdoor wordt kwaliteit gecombineerd met een fraai design. De artikelen zijn gemakkelijk te herkennen aan de mooie wit/oranje verpakkingen. Overigens kan D4E ook speciaal op maat gemaakte artikelen voor u maken. Neem hiervoor contact met ons op.

 1. D4E Deurkruk Zwart op schild Cilinder L-design PC72
  D4E Deurkruk Zwart op schild Cilinder L-design PC72

  Prachtige zwarte deurkruk op schild met L-design.

  € 49,15 Incl. BTW
 1. D4E Deurrozet RVS Zwart Rond WC
  D4E Deurrozet RVS Zwart Rond WC

  Deze deurrozetten zijn geschikt voor een wc deur.

  € 20,15 Incl. BTW

Deurbeslag

Het assortiment van D4E bestaat uit verschillende soorten deurbeslag. Denk bijvoorbeeld aan een insteekslot, deurschild, deurrozet, deurkruk, scharnier of veiligheidsbeslag. Het assortiment is gericht op het beveiligen (en stiekem ook wat mooier maken) van bijvoorbeeld woningen, kantoren of scholen. De producten zijn daarbij eenvoudig toepasbaar in diverse omgevingen.

Zo wordt het binnendeurbeslag bijvoorbeeld gemaakt van RVS of aluminium. Hierdoor hebt u de keuze in de kwaliteit en daarmee de duurzaamheid van het product. RVS is daarbij iets steviger en zwaarder dan aluminium en zal daardoor robuuster zijn.

 1. D4E Deurkruk RVS op rozet Curve Design
  D4E Deurkruk RVS op rozet Curve Design

  Een RVS deurkruk met curve design.

  € 25,20 Incl. BTW
 1. D4E Insteekslot Zwengelschoot Dag & Nacht PC72
  D4E Insteekslot Zwengelschoot Dag & Nacht PC72

  Een loopslot is te gebruiken in combinatie met een deurkruk.

  € 24,00 Incl. BTW

Daarnaast worden de deurkrukken op schild in de hoogst haalbare klasse gemaakt (klasse 4). Hiermee zijn dit de meest robuuste deurkrukken en kan men deze toepassen op plekken waar het gebruik zeer intensief is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een algemene toegangsdeur van een appartementencomplex.

Het deurbeslag is in verschillende vormen (rond of haaks), design (L-model, D-model, U-model) en maten (PC55, 72 of 92). Door deze flexibiliteit kunnen de producten van D4E in iedere situatie gebruikt worden.

Persoonlijk maken

Naast al deze fraaie producten is het bij D4E ook mogelijk om het hang- en sluitwerk persoonlijk te maken. Zo kan er bijvoorbeeld een andere naam of zelfs een logo op de producten gezet worden. Natuurlijk doen we dit niet zomaar en hangen hier wel een aantal voorwaarden aan vast.

Bent u nieuwsgierig geworden en hebt u interesse in het persoonlijk maken van uw eigen deurbeslag? Dan komen we graag met u in gesprek. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder om een afspraak te maken.

 1. D4E Aluminium Afgerond Veiligheidsbeslag Set Duwer/Kruk PC92
  D4E Veiligheidsbeslag Alu Afgerond Duwer/Kruk PC92

  Afgerond veiligheidsbeslag set van D4E bestaat uit één duwer en één deurkruk.

  € 64,15 Incl. BTW
 1. D4E Deurrozet RVS Rond Cilinder
  D4E Deurrozet RVS Rond Cilinder

  Door middel van een deurrozet worden schroefgaten netjes weggewerkt.

  € 7,65 Incl. BTW

Contact

Wilt u meer weten over D4E of hebt u vragen over het deurbeslag? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.