Een certificaat wordt ook wel codekaart genoemd. Dit is een pasje wat veilig opgeborgen dient te worden. Cilindersloten kunnen besteld worden op certificaat, dit betekent dat de cilinders en sleutels beschermd zijn tegen kopiƫren. Door middel van het tonen van het codekaart kan er pas een sleutel of cilinder aangekocht worden.

Wat is een sleutel / cilinder met codekaart?

Wanneer u een cilinder besteld met daarbij een codekaart zijn de sleutels die bij de cilinder geleverd worden ook op certificaat. Op het certificaat staan gegevens welke nodig zijn voor het aankopen van een nieuwe sleutel of cilinder.

Wat als het certificaat verloren is?

In sommige gevallen komt het voor dat een certificaat nergens meer te vinden is. Bijvoorbeeld als de vorige bewoners van uw pas gekochte huis deze hebben meegenomen of als deze per ongeluk is weggegooid of als deze gewoon kwijt is. Het is mogelijk om een nieuwe codekaart aan te vragen, hiervoor kunt u een e-mail sturen. Wij zullen per e-mail de vervolgstappen doorgeven.

Wat kost het bijmaken van een sleutel of cilinder op certificaat?

De kosten hiervan zijn heel verschillend, wij kunnen dit dan ook niet precies zeggen. Voor het bijmaken van een product op certificaat dienen wij een prijs op te vragen bij de fabrikant, pas zodra wij deze prijs ontvangen, kunnen we deze aan u doorgeven. U kunt deze prijs dan ook vrijblijvend bij ons opvragen per e-mail.

Alleen een losse sleutel bestellen

Dat kan natuurlijk ook. Wanneer u graag extra sleutels wenst te bestellen omdat er sleutels verloren zijn gegaan of uitgeleend. Kunt u losse sleutels bij laten maken. Door het tonen van de codekaart worden er sleutels bijgemaakt.

Waarom kiezen voor een codekaart?

Dit certificaat zorgt voor meer veiligheid. Wanneer u sleutels kwijt raakt, kan er nooit zonder het vertonen van het certificaat een sleutel bij gemaakt worden. Het is dan ook een bescherming op uw cilinder en sleutels. Daarnaast zijn deze producten vaak speciaal voor u op maat gemaakt. Dit betekent ook dat het niet retour gezonden kan worden.

Bij welk merk krijg ik een certificaat?

Er zijn meerdere merken cilinders waar een certificaat bijgeleverd wordt. Wij kunnen bij de fabrikant ook voor merken een prijs opvragen welke niet standaard op onze website staan. Op onze website zijn de merken ABUS, AXA en BKS janus verkrijgbaar met een codekaart.

Wanneer u een cilinder of sleutel heeft van een ander merk, kunt u dit alsnog bij ons opvragen.

Een cilinder op certificaat bestellen

Dit kan bij Cilinders.nl. Heeft u aan een bestaande codekaart? Stuur ons dan een e-mail met daarin wat u wenst te bestellen en een foto van het certificaat, wij vragen dan direct een prijs voor u op. Wanneer u een nieuwe cilinder met een nieuw certificaat wilt bestellen, kan dit direct via onze website.

Nog vragen? Neem dan snel en eenvoudig contact op met onze klantenservice. Dit kan per e-mail: info@cilinders.nl of telefonisch: 0413-724998.