Deurbeslag is meer dan alleen een manier om je deur te openen en te sluiten. Het is een essentieel onderdeel van uw huis dat zowel veiligheid als stijl biedt. Bij Cilinders.nl begrijpen we dit als geen ander, daarom bieden we een breed scala aan hoogwaardig deurbeslag van topmerken als AXA en D4E.

Waarom deurbeslag belangrijk is

Deurbeslag heeft een dubbele functie:

  1. Functioneel: Het zorgt ervoor dat je deur soepel opent, sluit en vergrendelt. Denk hierbij aan deurklinken, sloten en scharnieren.
  2. Esthetisch: Het voegt een vleugje stijl toe aan je interieur. Met verschillende stijlen, materialen (zoals RVS, messing en aluminium) en kleuren (zoals RVS en zwart) kunt u het deurbeslag perfect afstemmen op uw smaak en de stijl van uw huis.

De verschillende soorten

Er zijn twee hoofdtypen deurbeslag:

  • Deurbeslag op schild: Hierbij zitten de deurklink en het slot op een platte plaat (het schild) gemonteerd. Dit geeft een strakke, moderne uitstraling.
  • Deurbeslag op rozet: Hierbij zitten de deurklink en het slot op een ronde plaat (de rozet) gemonteerd. Dit geeft een klassieke, elegante uitstraling.

Daarnaast is er ook nog veiligheidsbeslag, speciaal ontworpen om inbraak te voorkomen. Denk hierbij aan deurbeslag met kerntrekbeveiliging, een essentiële functie voor buitendeuren.

Hoe kies je het juiste deurbeslag?

Het kiezen van het juiste deurbeslag kan overweldigend zijn, maar met deze tips wordt het een stuk makkelijker:

  • Vorm van het schild: Kiest u voor een rond of rechthoekig schild?
  • Materiaal: Gaat u voor stijlvol RVS, klassiek messing of modern aluminium?
  • PC-maat: Dit is de afstand tussen het midden van het slot en het midden van de deurklink. Zorg ervoor dat u de juiste maat kiest. Lees meer hierover op: PC maat en doornmaat opmeten
  • Deurdikte: Meet de dikte van uw deur op om ervoor te zorgen dat het deurbeslag past.
  • Kerntrekbeveiliging: Overweeg dit zeker voor buitendeuren.
  • Finish/look: Kies een finish die past bij de stijl van je huis.

Twijfelt u nog steeds? Onze experts staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Topmerken Deurbeslag bij Cilinders.nl

Bij Cilinders.nl bieden we deurbeslag van twee topmerken:

  • AXA: Bekend om hun duurzame, veilige en stijlvolle producten.
  • D4E: Biedt een eigentijds design en een breed scala aan materialen en kleuren.

AXA

AXA heeft een breed assortiment als het gaat om beslag voor deuren. Denk hierbij aan cilinders, handgrepen, scharnieren en meer. AXA producten zijn duurzaam en ontworpen met aandacht voor detail. Een van de belangrijkste aspecten van AXA is veiligheid. Daarnaast vinden ze het ook erg belangrijk dat de uitstraling van een huis beter wordt door het plaatsen van AXA deurbeslag.

D4E

Ook D4E heeft een breed assortiment als het gaat om deurbeslag. Denk hierbij aan diverse materialen en kleuren. De materialen waar D4E mee werkt is RVS of aluminium. De kleuren waar uit te kiezen is, zijn RVS en zwart. Naast functionaliteit en veiligheid biedt D4E deurbeslag ook een eigentijds en stijlvol design. Ze hebben oog voor detail en streven ernaar om producten te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Of je nu een moderne, minimalistische stijl verkiest of een klassieke, tijdloze uitstraling.

deurbeslag d4e

Klantverhalen: Een veilig en stijlvol huis

Wij helpen continu mensen bij het in stijl veiliger maken van hun woning. Van cilinders tot aan hefschuifdeurbeslag. Lees de feedback van onze klanten en beoordeel zelf.

Deurbeslag online kopen

Ook hoogwaardig deurbeslag koopt u bij Cilinders.nl. Eventueel meteen uitgerust met bijpassende cilinders. Tevens is het mogelijk om uw deurbeslag te voorzien van cilindersloten met dezelfde sleutel.

Bescherm uw huis of bedrijf met een goed cilinderslot van topmerken. Verbeter vandaag nog de veiligheid van uw deuren! Mocht u vragen hebben over deurbeslag of cilinders. Of ondersteuning wensen bij  een sleutelplan. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: 0413 - 724998 of info@cilinders.nl

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor het deurbeslag van uw deur, het bepalen van de juiste cilindermaat of het samenstellen van een sleutelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw perfecte deurbeslag te vinden! Wij helpen u graag verder

Veelgestelde vragen Deurbeslag

1. Wat is kerntrekbeveiliging en waarom is het belangrijk? Kerntrekbeveiliging is een speciale techniek die voorkomt dat inbrekers de cilinder van uw slot uit het deurbeslag trekken. Dit is een veelgebruikte inbraakmethode, dus kerntrekbeveiliging is essentieel voor uw veiligheid.

2. Kan ik mijn oude deurbeslag zelf vervangen? Ja, in veel gevallen kunt u zelf deurbeslag vervangen. Wij bieden duidelijke instructies en handige video's om u te helpen. Als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

3. Wat is het verschil tussen deurbeslag op schild en deurbeslag op rozet? Het belangrijkste verschil zit in het uiterlijk. Deurbeslag op schild heeft een moderne uitstraling, terwijl deurbeslag op rozet een klassieke uitstraling heeft. Beide typen bieden dezelfde functionaliteit.

4. Welk materiaal is het beste voor deurbeslag? Dat hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw huis. RVS is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, messing is klassiek en elegant, en aluminium is licht en modern.