Als het gaat om de beveiliging uw eigendommen, zijn cilindersloten een van de beste manieren om hieraan bij te dragen. Wij begrijpen dat de beveiliging van uw huis en bedrijf van groot belang is. Daarom bieden wij een breed scala aan cilindersloten, zodat ook u de beste optie vindt die past bij uw behoeften. Hieronder zetten we verder uiteen waarom onze cilindersloten de beste keuze zijn voor uw veiligheid.

Wat zijn cilindersloten?

Cilindersloten zijn sloten die worden gebruikt om deuren en ramen te vergrendelen. Ze werken door middel van een cilinder die in het slot past en draait wanneer de juiste sleutel wordt gebruikt. Er zijn verschillende soorten cilindersloten, waaronder enkele cilinder- en dubbele cilindersloten. Enkele cilindersloten hebben slechts één slot aan de buitenkant van de deur, terwijl dubbele cilindersloten ook een slot aan de binnenkant van de deur hebben.

Cilinderslot kopen

Als u een cilinderslot wilt kopen, zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kopen van een cilinderslot:

 • Afmetingen: Zorg ervoor dat je de juiste afmetingen kiest die bij je deur passen.
 • Merken: Er zijn verschillende merken van cilindersloten beschikbaar, waaronder BKS, ABUS, en AXA.
 • Beveiligingsniveau: Kies een cilinderslot met het juiste beveiligingsniveau dat past bij je behoeften en budget.
 • Prijs: Cilindersloten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, variërend van goedkope tot dure opties.
 • Duurzaamheid: Cilindersloten zijn er in verschillende kwaliteitsuitvoeringen van verschillende materialen.

Cilinderslot afmetingen: verschillende maten

Cilindersloten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van de dikte van de deur of het raam waarop ze worden geïnstalleerd. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen om ervoor te zorgen dat het cilinderslot goed past en werkt. De meest voorkomende cilinderslot afmetingen zijn:

 • 30/30: Dit is de standaardmaat voor cilindersloten en is geschikt voor de meeste deuren.
 • 30/35: Dit is geschikt voor deuren met een dikkere buitenkant.
 • 30/40: Dit is geschikt voor deuren met een dikkere binnenkant.

Cilinders.nl biedt verschillende maten cilindersloten aan. Zodat u de juiste maat kan vinden die veilig past in uw deur, poort of kast. Onze cilinders zijn ook verkrijgbaar in verschillende merken en uitvoeringen, zodat u het slot kunt kiezen dat past bij de stijl van uw huis of bedrijf. Deze staan niet altijd op onze site. Maar zijn zeker leverbaar. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld veilige cilindersloten in de kleur zwart, messing of koper.

Cilinderslot merken

Er zijn verschillende merken van cilindersloten beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Enkele populaire merken van cilindersloten zijn:

 • BKS: BKS GmbH, een onderneming van Gretsch-Unitas, staat voor meer dan een eeuw expertise in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige sluitsystemen.
 • ABUS: ABUS zorgt sinds 1924 wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH.
 • AXA: AXA is een betrouwbaar merk van cilindersloten dat een goede beveiliging biedt tegen inbraak.

Cilinderslot prijs

Cilindersloten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, variërend van goedkope tot dure opties. De prijs van een cilinderslot kan afhangen van verschillende factoren, zoals het merk, de grootte en het beveiligingsniveau. Over het algemeen kost een eenvoudig cilinderslot ongeveer € 20 tot € 30, terwijl de duurdere opties tot € 100 of meer kunnen kosten. Het is belangrijk om te onthouden dat een duurder cilinderslot niet altijd betekent dat het beter is. Het is belangrijk om te kiezen voor een cilinderslot dat past bij je behoeften en budget.

Hoge veiligheidsnormen cilindersloten

Onze cilindersloten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen die beschikbaar zijn in de markt. Onze sloten zijn gecertificeerd volgens de SKG-normen. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen verschillende manier van inbraak. SKG-normen voor cilinders zijn er in SKG 2 sterren en SKG 3 sterren. SKG normering geeft aan dat onze sloten uitvoerig zijn getest en bewezen dat ze bestand zijn tegen veel voorkomende inbraakmethoden. Verschillende van onze sloten zijn ook voorzien van anti-boorbeveiliging. Dat betekent dat het niet mogelijk is om de cilinder uit te boren en het slot te openen. Meer informatie over de veiligheid van cilindersloten.

Duurzaamheid cilinders

Onze cilinder zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. Het slotmechanisme is van hoge kwaliteit en bestand tegen slijtage. Dit betekent dat het slot jarenlang probleemloos werkt. Om de levensduur te verlengen onderhoud u uw cilinders regelmatig met bijvoorbeeld slotspray.

Cilinderslot vervangen of te installeren

Onze cilindersloten zijn gemakkelijk te installeren en kunnen eenvoudig worden vervangen. Door uzelf of een slotenmaker. Onze sloten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren en passen met de meeste deurkrukken en deurbeslag. Onze cilindersloten worden geleverd met een set sleutels en een installatiehandleiding vindt u op onze site. Zo kan u het slot makkelijk opmeten en zelf installeren. En komt u er niet uit, bel of mail ons. Dan helpen wij u graag verder.

Als u een cilinderslot wilt vervangen, zijn er verschillende stappen die u dient te volgen. Hier zijn enkele belangrijke stappen om een cilinderslot te vervangen:

 • Verwijder de oude cilinder: Gebruik een sleutel om het slot te ontgrendelen en verwijder de oude cilinder.
 • Meet de afmetingen: Meet de afmetingen van de oude cilinder om ervoor te zorgen dat de nieuwe cilinder dezelfde maat heeft.
 • Plaats de nieuwe cilinder: Plaats de nieuwe cilinder in het slot en zorg ervoor dat deze goed past.
 • Test het slot: Test het slot met de nieuwe sleutel om ervoor te zorgen dat het goed werkt.

Voor meer informatie over het vervangen van een cilinder raadpleeg ons heldere stappenplan met tips.

Cilindersloten van Cilinders.nl

Onze cilinders zijn de beste keuze voor uw veiligheid. Onze sloten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. En zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. Onze cilindersloten zijn ook gemakkelijk te installeren en worden geleverd met een set sleutels en een installatiehandleiding op onze site. Met ons ruime assortiment cilindersloten bieden we voor elke deur de juiste oplossing, of het nu gaat om een buitendeur, binnendeur of schuurdeur. Beveilig uw eigendommen, kies voor onze cilindersloten.

Beveilig uw eigendommen, kies voor onze cilindersloten.

"Ervaar een gevoel van veiligheid en rust. Bestel vandaag nog uw cilinderslot."