Welk cilinder merk, cilinder merken, serie of profiel heb ik? Dit is van belang om te weten wanneer u cilinders of sleutels bijbestelt. Want niet iedere cilinder is namelijk hetzelfde. Binnen ons assortiment vindt u bijvoorbeeld cilinders van de merken BKS en ABUS terug. Deze merken hebben hun eigen serie met diverse cilinderprofielen. Vanuit onze eigen winkel met werkplaats kunnen wij bestellingen snel en eenvoudig verwerken. Niet ieder profiel wordt vanuit ons eigen magazijn verwerkt. Voor BKS geldt dat wij standaard de PZ88 serie verkrijgbaar hebben. Voor ABUS geldt dat wij de series E60, S6+ en Cilinders.nl-Vela-1000 series verkrijgbaar hebben.

BKS of ABUS cilinders uitbreiden?

Wanneer u een bestaande cilinder heeft van bovenstaande series, is het mogelijk dit uit te breiden. Zo kunt u gemakkelijk een nieuwe cilinder of sleutel bestellen welke passend is op uw huidige cilinder. Om een cilinder of sleutel hiervoor te kunnen bijmaken hebben wij een sleutelnummer en eventueel een codekaart of certificaat nodig. Uw cilinder zal vervolgens worden bijgemaakt aan de hand van het sleutelnummer en/of codekaart/certificaat.

Welk cilinder merk, cilinder merken, serie of profiel heb ik?

Een ander BKS of ABUS profiel?

Wanneer u een ander sleutelprofiel heeft dan de standaarden binnen ons assortiment. Ook dan kunnen wij u wellicht verder helpen. Heeft u bijvoorbeeld een BKS cilinder op certificaat? of een ABUS cilinder met een ander profiel als Cilinders.nl? Neem dan gerust contact met ons op. En wij voorzien u van een vrijblijvende offerte.

Andere cilinder merken of cilindersloten?

Cilinders.nl werkt samen met veel cilinderfabrikanten. Dit geeft u toegang tot een veelheid aan verschillende cilindersloten merken en profielen. Denk bijvoorbeeld aan fabrikanten van de volgende cilinder merken:

Voor het leveren van cilindersloten of sleutels van deze merken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Mail of bel ons op info@cilinders.nl of 0413-724998.

Wij helpen u graag verder.

Team Cilinders.nl