AXA cilindersloten, een uitgebreid assortiment cilindersloten om uw woning of kantoorpand eenvoudig en doeltreffend te beveiligen volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het complete assortiment bestaat uit AXA veiligheidscilinders met SKG** en SKG*** keurmerken. Met onder andere knop-, enkele- en dubbele cilinders in verschillende lengtes, die een optimale oplossing bieden voor verschillende situaties.

Waarom kiezen voor een AXA Cilinderslot?

Het AXA cilinderslot biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere cilindersloten op de markt. Ten eerste is het AXA cilinderslot ontworpen met de nieuwste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf goed beschermd is tegen inbraak. Het slot is voorzien van een gehard stalen beugel die bestand is tegen slijtage en is uitgerust met een anti-boorplaat om te voorkomen dat het slot kan worden opengebroken met een boor.

Ten tweede is het AXA cilinderslot zeer gebruiksvriendelijk. Het slot is gemakkelijk te installeren en kan worden aangepast aan de dikte van uw deur. Bovendien wordt het cilinderslot geleverd met drie sleutels, wat betekent dat u altijd een reserve sleutel hebt in geval van verlies of diefstal.

Belangrijke Kenmerken

Het AXA cilinderslot heeft verschillende belangrijke kenmerken die het onderscheiden van andere cilindersloten op de markt. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet:

  • Anti-kerntrekbeveiliging: Dit voorkomt dat het cilinderslot kan worden opengemaakt door de kern eruit te trekken met behulp van een speciaal gereedschap.
  • SKG keurmerk: Het AXA cilinderslot heeft het SKG keurmerk ontvangen, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.
  • Modulaire opbouw: Dit maakt het gemakkelijk om het cilinderslot aan te passen aan de dikte van uw deur.

Vier typen Axa cilindersloten Security

Axa cilindersloten zijn er in vier verschillende typen veiligheidscilinders: Security, Comfort & Security, Ultimate Security en Xtreme Security. Deze cilinders kunnen op bestelling geleverd worden in alle gewenste aantallen, lengtes en uitvoeringen. Bovendien zijn alle types geschikt voor alle soorten sleutelsystemen (centraal sleutelsysteem, hoofd sleutelsysteem en centraal hoofd sleutelsysteem).

Bent u echter op zoek naar extra veiligheid, dan zijn de types Ultimate Security en Xtreme Security een goede keuze. Deze cilinders zijn met name geschikt voor alle soorten sluitsystemen door het beschermde merkprofiel en de bijgevoegde AXA Security Card. Wat ervoor zorgt dat de sleutelduplicatie wettelijk beschermd is. En dat duplicatie alleen mogelijk is via AXA op vertoon van de Security Card.

kenmerken van de verschillende types AXA veiligheidscilinders Ultimate security, xtreme security, comfort security

Actuele inbraakmethodes

Om u te beschermen tegen de meest actuele inbraakmethoden, zoals boren, cilindertrekken en impressietechnieken, is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige cilinders. AXA cilinders bieden uitstekende bescherming tegen deze methoden. De meest actuele inbraakmethoden zijn:

  • Boren
  • Aftastbeveiliging *
  • Cilindertrekken
  • Slagsleutel methode
  • Impressie technieken **
  • Illegaal kopiëren van sleutels

Aftastbeveiliging en impressietechnieken

Bij de aftastbeveiliging worden de pinnen één voor één naar de juiste positie gebracht. En bij impressietechnieken wordt een nieuwe, ongeslepen messing sleutel voorzichtig in het slot bewogen en bewerkt met een vijl. Met de AXA cilinders hoef je je hier geen zorgen over te maken.

AXA Cilindersloten zijn uitvoerig getest

AXA veiligheidscilinders zijn uitvoerig getest conform de NEN-norm 5089. Dit betekent dat ze getest zijn op hun duurzaamheid door 100.000 keer de cilinders te openen en te sluiten met insteken en uittrekken van de sleutel. En hierna nog steeds probleemloos te functioneren.

AXA kent verschillende cilinders: hele cilinders, halve cilinders en knopcilinders. Daarnaast kunt u kiezen voor cilinders met of zonder certificaat. Het certificaat zorgt ervoor dat er een extra beveiliging op zit voor het bijmaken van een cilinder of sleutel. Zonder het tonen van het certificaat kan er nooit een sleutel of cilinder worden bijgemaakt.

Voor het bestellen van een cilinder is het van belang dat de juiste maat wordt ingevoerd. Wanneer u niet weten hoe u de juiste maat van een cilinder kunt meten, dit is hier terug te lezen.

AXA Deurbeslag

Naast cilinders heeft AXA ook diverse soorten deurbeslag in het assortiment. Denk hierbij aan een deurschild, deurrozet of deurkruk. Met deze artikelen kan een deur op een mooie manier worden afgewerkt. Het deurbeslag op een deur zorgt namelijk ook voor de uitstraling. De producten van AXA kunnen worden toegepast in diverse ruimtes of gebouwen. Denk hierbij aan deuren in en om uw huis maar ook op een kantoor of school.

Het deurbeslag van AXA is gemaakt van aluminium. Daarnaast is het deurbeslag verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Denk hierbij aan verschillende vormen, design en maten.

Axa cilindersloten of deurbeslag kopen?

Het AXA cilinderslot is een uitstekende keuze voor de beveiliging van uw woning of bedrijf. Het biedt een hoog niveau van beveiliging, gebruiksgemak en is gemakkelijk te installeren. Met belangrijke kenmerken zoals anti-kerntrekbeveiliging en het SKG keurmerk, kunt u erop vertrouwen dat uw eigendommen goed beschermd zijn. Investeer in de veiligheid van uw huis of bedrijf met het AXA cilinderslot en rust gemakkelijker uit.

Meer weten over cilinder of deurbeslag van AXA, neem dan contact op met onze klantenservice. Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 op het telefoonnummer: 0413-724998 of per e-mail: info@cilinders.nl. Wij staan voor u klaar!