M&C

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@cilinders.nl

Vragen of advies?
Hoe een cilinderslot opmeten?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
 1. Hele cilinder uit de serie Move van M&C
  Vanaf € 99,95 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Knopcilinder uit serie Move van M&C
  Vanaf € 113,23 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Halve cilinder uit de Move serie van M&C
  Vanaf € 123,29 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

M&C cilinders: De meest veilige cilindersloten voor uw woning

Als het gaat om het beveiligen van uw woning, is een van de belangrijkste onderdelen het cilinderslot. M&C cilinders zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar veiligheid en kwaliteit. Lees meer over M&C cilinders, de voordelen en waarom ze zo populair zijn onder Nederlandse huiseigenaren.

Wat zijn M&C cilinders?

M&C cilinders zijn de nieuwste generatie cilindersloten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn speciaal ontworpen om inbraakpogingen te weerstaan en uw huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers. M&C cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Waarom zijn M&C cilinders zo populair?

M&C cilinders zijn populair vanwege hun uitstekende kwaliteit en veiligheid. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn getest op inbraakwerendheid. M&C cilinders hebben ook een unieke eigenschap genaamd 'keersleuteltechniek', wat betekent dat de sleutel alleen kan worden verwijderd als de cilinder is vergrendeld. Dit voorkomt dat inbrekers de sleutel uit het slot kunnen halen en het slot kunnen openen.

Voordelen van M&C cilinders

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van M&C cilinders. Ten eerste bieden ze een hoge mate van veiligheid en bescherming tegen inbraakpogingen. Dit is vooral belangrijk als u waardevolle spullen in huis hebt of als u, u veilig wilt voelen wanneer u niet thuis bent. Daarnaast zijn M&C cilinders duurzaam en gaan ze lang mee. Dit betekent dat u niet elk jaar nieuwe cilinders hoeft te kopen en geld bespaart op de lange termijn. Daarnaast bieden M&C cilinders verschillende voordelen ten opzichte van traditionele cilinders. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Hoge veiligheid

M&C cilinders zijn getest op inbraakwerendheid en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Hierdoor zijn ze zeer veilig en bieden ze maximale bescherming voor u huis.

Sleutelbeheer

M&C cilinders hebben een unieke sleutelbeheertechnologie, waardoor u controle hebt over wie toegang heeft tot uw huis. Dit is vooral handig als u bijvoorbeeld sleutels aan huurders of schoonmakers wilt geven, maar niet wilt dat ze onbeperkt toegang hebben tot u huis.

Geschikt voor meerdere deuren

M&C cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten deuren. Dit betekent dat u ze kan gebruiken op de voordeur, achterdeur, schuurdeur en nog veel meer.

Flexibiliteit

M&C cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder gelijksluitende en verschillend sluitende cilinders. Dit geeft u de flexibiliteit om de cilinders aan te passen aan uw specifieke behoeften.

M&C cilinders Kopen?

Vind en koop de beste M&C cilindersloten. Het kopen van M&C cilindersloten kan eenvoudig en snel op Cilinders.nl. Kunt u een bepaalde cilinder of cilinderslot niet vinden op onze site? Of bent u benieuwd naar de prijs, beschikbaarheid en / of leveringstijden? Bel of mail met onze klantenservice op 0413 - 724 998 of info@cilinder.nl
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ons team staat voor u klaar!