4.8Google-reviews

  Verschillende soorten sloten voor verschillende doeleinden

  Veiligheidssloten, deursloten, loopsloten, WC-sloten en kastsloten.

  17 Producten


  Insteeksloten

  Met een insteekslot is een deur te sluiten. Een insteekslot is verwerkt in een de deur en is uit te bereiden met een cilinder. Hierdoor is de deur ook af te sluiten met een sleutel. In de volksmond spreekt men dan ook wel van cilindersloten.

  Werkwijze insteekslot

  Het insteekslot zorgt voor het dicht blijven van de deur in het kozijn. De dagschoot valt in de sluitplaat in het kozijn. Dit voorkomt het opengaan van de deur. Met een nachtschoot kunt u het insteekslot ook nog afsluiten. Dit gebeurt met een cilinder of cilinderslot.

  Soorten insteeksloten

  Veiligheidssloten

  Een veiligheidsslot is stevig en betrouwbaar. SKG gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ideaal geschikt om buitendeuren te beveiligen. Direct naar veiligheidssloten.

  Deursloten

  Deursloten zijn voorzien van een dagschoot en nachtschoot. Hierdoor is de deur te sluiten en af te sluiten met een cilinder of cilinderslot. De dagschoot is omlegbaar en daardoor is het slot voor iedere draairichting geschikt. Direct naar deursloten.

  Loopsloten

  Een loopslot zorgt, door de dagschoot, dat een deur gesloten blijft tot de deurkruk (klink) wordt gebruikt. De dagschoot is omlegbaar en daardoor is het slot voor iedere draairichting geschikt. Vrijwel iedere binnendeur is voorzien van een dergelijk slot. Direct naar loopsloten.

  WC-sloten

  WC-sloten zijn voorzien van een vrij/bezet slotbediening. Hebben een omlegbare dagschoot waardoor het slot zowel in links als rechts draaiende deur past. Direct naar WC-sloten.

  Kastsloten

  Een kastslot is enkel voorzien van een nachtschoot en hierdoor afsluitbaar. Direct naar kastsloten.

  Deurbeslag

  Naast insteeksloten leveren wij ook deurbeslag, zoals veiligheidsbeslag, binnendeurbeslag, deurkrukken, schilden en rozetten eenvoudig online besteld! Direct naar deurbeslag

   

  Cilinders

  Het juiste insteekslot gevonden en op zoek naar bijpassende cilinders? Hier vindt u ons aanbod van cilinders. Direct naar cilinders

   

  Meer informatie

  Antwoorden op veel gestelde vragen over cilindersloten vindt u op onderstaande pagina's:

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Cilinders.nl 4,7 / 5 - 3 Reviews @ Google-reviews