4.8Google-reviews


  Cilindersloten bestellen

  Het bestellen van cilindersloten

  Het bestellen van cilindersloten (cilinders voor uw sloten) was nog nooit zo makkelijk. Met het grootste gemak bestelt u nu snel uw cilindersloten met nieuwe sleutels. Of een complete set gelijksluitende cilindersloten voor al uw deuren. Zo heeft u maar één sleutel nodig om verschillende deuren te openen of te sluiten.

  Bestellen van gelijksluitende cilindersloten

  Kies de maatvoering en geef aan of de cilindersloten gelijksluitend moeten worden gemaakt

   

  BKS cilindersloten

  Wij leveren de cilinders van BKS. Dit is een zeer bekende Duitse producent van cilinders, sloten, deurdrangers, sluitsystemen en panieksloten. Als sinds 1903 is het bedrijf actief en daarmee een begrip in de branche. BKS behoort sinds de jaren ’80 tot het bedrijf Gretsch Unitas. Kiezen voor een BKS slot of cilinder is kiezen voor echte Duitse degelijkheid en een garantie voor kwaliteit.

  Cilinders.nl

  Zoals onze naam al doet vermoeden ligt de focus bij ons op cilinders, voor sloten wel te verstaan. In de volksmond spreekt men ook wel van een cilindersloten. Voor de duidelijkheid, een cilinder is het gedeelte waar de sleutel in gaat. Een (insteek)slot is het gedeelte waar de cilinder in gaat. 

  Wij bieden verschillende cilindersloten (cilinders voor in de sloten). Voor uw voordeur, achterdeur, garagedeur of poort. Al deze deuren kunnen zijn voorzien van verschillende cilinders. Niet alle deursloten gebruiken namelijk een zelfde soort cilinder. Wij bieden daarom vier verschillende cilindersloten (cilinders voor sloten):

  Cilinderslot

  Een "normale" cilinder, waar aan twee zijde een sleutel ingestoken kan worden. Dit is de meest voorkomende cilinder in voor- of achterdeuren. Per cilinder kunt u bij ons aangeven wat de binnen- en buitenmaat is. Meer over de binnen- en buitenmaat leest u verder onder aan de pagina. 

  Het halve cilinderslot

  Bij een halve cilinder kan aan één zijde een sleutel gebruikt worden. Deze cilinders worden toegepast bij sleutelschakelaar van bijvoorbeeld een rolluik of toegangspoorten bij een hekwerk.

  Knopcilinder

  De knopcilinder is aan één zijde voorzien van een draaiknop en aan de andere zijde van een sleuteltoegang. De knopcilinder wordt vaak in een voordeur geplaatst, om zo zonder sleutel de deur te kunnen ontgrendelen aan de binnenzijde. Door de knop te draaien gaat het slot namelijk open. Ideaal voor deuren die van binnen uit door iedereen open te maken moeten zijn, maar vanuit buiten niet voor iedereen toegankelijk. Denk hier bijvoorbeeld aan opslagruimtes waarbij altijd een vluchtroute moet zijn.

  Halve knopcilinder

  Een halve knopcilinder heeft alleen een draaiknop aan de binnenzijde en worden gebruikt bij deuren die vanuit binnen altijd te openen moeten zijn. Aan de buitenzijde is er bij een halve knopcilinder geen mogelijkheid om de deur te openen met een sleutel of knop.

  Het opmeten van cilindersloten

  Eerder werd er al gesproken over de binnen- en buitenmaat van cilinders. Een cilinder is opgebouwd uit twee helften, met in het midden een aandrijfnok of meenemer. De lengte van deze twee helften kan variëren, om zo te kunnen passen op de deur. Deuren hebben namelijk niet allemaal dezelfde dikte en variëren van 40 millimeter tot 80 millimeter (uitzonderingen daar gelaten). De cilinder moet uit de deur steken om bediend te kunnen worden door de sleutel, dus lengte is belangrijk.

  Bij een cilinder wordt gekeken naar de binnenmaat en buitenmaat. Het kan zo zijn dat het slot niet helemaal in het midden zit of dat aan binnen of buitenzijde een dikker deurschild geplaatst is. Om een goed passende cilinder te krijgen moet de binnen- en buitenmaat bepaald worden. Dit wordt gemeten vanaf de montageschroef in het midden van de cilinder, onder de meenemer.

  De binnenmaat is de lengte gemeten vanaf de montageschroef tot het einde van de cilinder, aan de binnenkant van het slot. De buitenmaat is de lengte gemeten naar de buitenkant van het slot. Bij bestelling van uw cilinder is het eenvoudig aan te geven welke lengte u nodig heeft, bijvoorbeeld 30 mm binnen, 30 mm buiten. Dit is een cilinder 30/30. De verlengingen gaan per 5 mm en kan dus bijvoorbeeld 30/35 zijn of 50/30.

  Cilinders bijbestellen

  U kunt bij cilinders.nl eenvoudig extra BKS cilinders bijbestellen. Bestel op de normale manier de door u gewenste cilinder(s). Hierna kiest u voor het bijmaken op sleutelnummer. Geef bij uw bestelling als opmerking het sleutelnummer aan ons door. Wij zorgen voor de rest.

  Enkelsluitende cilinders

  Enkel sluitende, of ook wel genoemd verschillend sluitende cilinders zijn in tegenstelling tot gelijksluitende cilinders niet bedienbaar met dezelfde sleutel. U krijgt bij elke cilinder standaard 3 sleutels geleverd.

  Gelijksluitende cilinders

  Gelijksluitende cilinders zijn verschillende cilinders die met dezelfde sleutel bediend worden. Hierdoor kunt u volstaan met 1 sleutel voor uw complete woning of bedrijfspand. Van uw voordeur tot de garagedeur alles bedienbaar met 1 sleutel. Wij maken en leveren ook deze geluiksluitende cilindersloten. En u kan verschillende afmetingen gelijksluitende cilindersloten bij ons bestellen. Een gelijksluitende set kan u eventueel later altijd uitbreiden en bij ons nabestellen.

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Cilinders.nl 4,7 / 5 - 3 Reviews @ Google-reviews