4.8Google-reviews


  Disclaimer voor cilinders.nl

  Varpo Online B.V. (Kamer van Koophandel: 58238557), hierna te noemen Cilinders.nl, verleent u hierbij toegang tot https://cilinders.nl/ en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

  Cilinders.nl behoudt zich daarbij het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid

  Cilinders.nl spant zich in om de inhoud van https://cilinders.nl/ zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op https://cilinders.nl/ geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Cilinders.nl.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Cilinders.nl.

  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Cilinders.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

   

  Varpo Online B.V.
  Retselseweg 6
  5473 HC Heeswijk-Dinther

  +31 (0)413 724998
  [email protected]

  KvK 58238557
  BTW 852939589 B01

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Cilinders.nl 4,7 / 5 - 3 Reviews @ Google-reviews