• Voor 15.00u. besteld, direct verzonden
 • Gratis verzending vanaf € 60,-
 • Klantenservice 0413-724998

4.7Google-reviews


  Cilinders en veiligheid

  Door het plaatsen van een cilinder sluit u een slot af. Dit zorgt ervoor dat ongewenste gasten niet binnen kunnen. Echter zijn er natuurlijk altijd personen die ondanks het slot toch heel graag binnen willen en dat met wat meer geweld ook vaak lukt. Om een deur goed af te schermen is een goed slot, cilinder en beslag nodig. Wat is goed? Hiervoor is onder andere het keurmerk SKG in het leven geroepen.

  Cilinders moeten in Nederland getest worden door SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) en geclassificeerd op basis van Europese norm. De weerstandklassen voor profielcilinders zijn verdeeld in SKG**(beschermd) en SKG***(extreme bescherming). De eisen hebben onder andere betrekking op: veiligheid, werking van de profielcilinder, duurzaamheid, corrosiebestendigheid, temperatuursbestendigheid en inbraakwerendheid. 

  Risicoklassen
  1 ster SKG®*: dit houdt in dat er 3 minuten vertraging op het binnendringen van de woning zit.
  2 sterren SKG®**: dit houdt in dat er 5 minuten vertraging op het binnendringen van de woning zit.
  3 sterren SKG®***: dit houdt in dat er 10 minuten vertraging op het binnendringen van de woning zit.

  Kwaliteit Cilinders.nl
  Cilinders.nl levert standaard SKG ** 2 sterren (www.skg.nl) goedgekeurde cilinders. Deze zijn goedgekeurd door PKVW(www.politiekeurmerk.nl). SKG*** 3 sterren leveren wij op aanvraag.

  Slagpicking

  Slagpicking is een veel voorkomende methode van inbrekers om een woning binnen te treden. Door het "kloppen" tegen de cilinder kan deze geopend worden. De SKG ** ( 2 sterren ) cilinders van cilinders.nl zijn bestand tegen de zogenaamde slagpickingmethode (klopsleutel).

  Onze cilinders worden standaard geleverd met een SKG** (2 sterren) certificaat geleverd. Onze cilinders zijn dus altijd beschermd tegen slagpicking. Op aanvraag kunnen wij ook SKG*** (3 sterrren) classificatie leveren. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Cilinders.nl 4,7 / 5 - 3 Reviews @ Google-reviews