Deurbeslag - D4E - Ja

Geen producten gevonden voor deze selectie.

D4E - Design4Excellence

Het merk D4E is een klein bedrijf en is opgericht door Frank van Uden in 2018. De naam D4E betekent letterlijk Design4Excellence. Een merk wat bestaat uit hoogwaardig materiaal en verschillende soorten hang- en sluitwerk met een frisse en strakke uitstraling. D4E zorgt voor de beste kwaliteit producten met een perfect design. De artikelen zijn voorzien van een keurmerk en kunnen speciaal op maat gemaakt worden. 

D4E heeft een breed assortiment aan deurbeslag. Wanneer deze artikelen in het schap liggen vallen deze direct op door de prachtige verpakkingen, een verpakking welke gemaakt is met de liefde voor Nederland, een oranje met witte verpakking. D4E kent diverse soorten artikelen, denk daarbij aan een scharnier, deurkruk, deurrozet, deurschilden, insteekslot en veiligheidsbeslag. Deze producten zijn toepasbaar in veel verschillende omgevingen. Waarbij D4E zich graag richt op de projectenmarkt zoals woningen, fabrieken en scholen in de gehele Benelux. Al met al, een merk met een uitgebreid assortiment voor alles rondom een deur. 

Binnendeurbeslag

Het binnendeurbeslag is verkrijgbaar in aluminium en RVS. Het verschil hiertussen is dat RVS steviger en iets zwaarder is dan aluminium. Het binnendeurbeslag van D4E is te verkrijgen in verschillende vormen en maten. De deurkruk die op het schild gemonteerd wordt is een stevige constructie en gemaakt met een klasse 3 of klasse 4. Klasse 4 is het hoogst haalbaar en is geschikt voor heel intensief gebruik van deurbeslag. 

Personaliseren

Met heel veel trots kan D4E zeggen dat zij gepersonaliseerd deurbeslag kunnen leveren. Op elk artikel van D4E wordt standaard een klein logo van D4E geplaatst, mits u zelf anders wilt. Het is namelijk mogelijk om een andere naam of logo op het deurbeslag te laten plaatsen. Heeft u een bedrijfsnaam waar u heel trots op bent? Dan kan deze op het deurbeslag geplaatst worden. Hoe gaaf is dat?! 

D4E online kopen? 

Dat kan bij Cilinders.nl. Dé expert op het gebied van cilinders en deurbeslag. 
Nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice.