4.8Google-reviews

  Hele Cilinders of Cilinderslot op Sleutelnummer

  Met de hele cilinders of cilindersloten op sleutelnummer opent u meerdere deuren met dezelfde sleutel (ABUS en BKS). Standaard geleverd met 3 sleutels. Uitgevoerd in SKG 2 of SKG 3 sterren keurmerk.

  4 Producten


  4 van totaal 4 producten

  Hele Cilinders of Cilindersloten op sleutelnummer

  De hele cilinder of cilinderslot is de meest voorkomende cilinder. Bij deze cilinder kan aan beide zijde een sleutel ingestoken worden. Deze cilinder wordt veel gebruikt in voor- en achterdeuren.

  Hele cilinders of slotcilinders gaan door de deur heen en zijn vanaf twee kanten te bedienen. De maat wordt dan ook bepaald door beide zijdes. Bij het meten van hele cilinders moeten beide zijden worden opgemeten. Binnenmaat en buitenmaat kunnen namelijk verschillen.

  Deze hele cilindersloten zijn gelijksluitend op basis van sleutelnummer. Zo geniet u van het gemak om meerdere cilinders of cilindersloten te openen en te sluiten met dezelfde sleutel.

  U kan eenvoudig een kapotte cilinder of cilinderslot vervangen of een extra cilinderslot plaatsen. Met het behoud van uw huidige sleutels. Zo vervangt u een kapotte cilinder zonder dat u nieuwe sleutels nodig heeft.

  Meer informatie

  Antwoorden op veel gestelde vragen over cilindersloten vindt u op onderstaande pagina's:

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Cilinders.nl 4,7 / 5 - 3 Reviews @ Google-reviews