4.8Google-reviews

  Cilinders of Cilindersloten op BKS of ABUS sleutelnummer

  Het is mogelijk om cilindersloten gelijksluitend te maken op basis van een bestaande BKS of ABUS sleutel. Voeg hiervoor het BKS of ABUS sleutelnummer toe aan uw bestelling.

  13 Producten


  Cilinders of cilindersloten op sleutelnummer

  Eenvoudig een kapotte cilinder of cilinderslot vervangen. Of een extra cilinderslot plaatsen met het behoud van uw huidige sleutels.

  Wij hebben de productiemogelijkheden in huis om cilindersloten op maat te maken. Ook zijn wij in staat om cilinders of cilindersloten aan te passen aan bestaande BKS of ABUS sleutels. Dus heeft u een sleutelnummer dan maken wij een passende cilinder of cilinderslot. 

  Zo vervangt u een kapotte cilinder zonder dat u nieuwe sleutels nodig heeft.

   

  Verschillende cilinders en cilindersloten op sleutelnummer

  Verschillende soorten deuren vragen om verschillende maten cilinders of cilindersloten. Cilindersloten of cilinders zijn daarom in vele maten en varianten verkrijgbaar. Wij leveren cilinders op maat, in hele of halve uitvoering en met of zonder knop. Binnen cilindersloten op sleutelnummer zijn de volgende varianten mogelijk:

  Hele cilinder op sleutelnummer

  De hele cilinder is de meest voorkomende cilinder. Aan beide zijde kan een sleutel ingestoken worden. Deze cilinder wordt veel gebruikt in voor- en achterdeuren. 

  Halve cilinder op sleutelnummer

  Bij de halve cilinder kan één zijde kan een sleutel gebruikt worden, de andere zijde is "blind". Hierdoor is deze cilinder bijvoorbeeld geschikt voor een schuifpui, garagedeur of tuinpoort. 

  Knopcilinder op sleutelnummer

  De knopcilinder is door een grote knop aan de binnenzijde eenvoudig te bedienen, zonder dat een sleutel nodig is. Vanuit de buitenzijde krijgt u toegang middels de sleutel. Ideaal voor voordeuren.

  Cilinder op sleutelnummer met gevarenfunctie

  De gevarenfunctie is een extra optie bij cilinders op sleutelnummer. De cilinders op sleutelnummer kunnen zowel met als zonder gevarenfunctie worden uitgerust. De gevarenfunctie biedt de mogelijkheid aan beide zijde van de cilinder een sleutel in te steken en toch het slot te kunnen bedienen. Het slot is dan nog te openen ondanks dat er (nog) een sleutel in de ander kant zit. In het geval iemand de sleutel is vergeten te verwijderen.

   

  De juiste maatvoering cilinderslot

  Het kiezen van de juiste binnen- en buitenmaten voor cilindersloten is een kwestie van meten. En deze meet u eenvoudig zelf op. Meer informatie over het vinden van de juiste maatvoering van cilinders vindt u op: welk cilinderslot heb ik nodig?

   

  Meer informatie

  Antwoorden op veelgestelde vragen over cilinders vindt u op onderstaande pagina's:

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Cilinders.nl 4,7 / 5 - 3 Reviews @ Google-reviews