4.8Google-reviews

  Gelijksluitende Cilinders of Cilindersloten

  Open en sluit meerdere cilinders of cilindersloten met dezelfde sleutel. Standaard geleverd met 3 sleutels. Uitgevoerd in SKG 2 of SKG 3 sterren keurmerk.

  13 Producten


  Cilinders of Cilindersloten - Gelijksluitend

  Open en sluit meerdere cilindersloten met dezelfde sleutel. Dat kan wanneer de cilinders gelijksluitend zijn gemaakt. Dit wil zeggen dat de cilinders hetzelfde zijn en dat deze met eenzelfde sleutel kunnen worden geopend.

  Wij maken uw cilinders of cilindersloten indien gewenst, gelijksluitend met de andere cilinders of cilindersloten van uw bestelling. Door gebruik te maken van een referentie bepaalt u zelf welke groepen cilinders of cilindersloten gelijksluitend dienen te zijn.

  Ook is het mogelijk om cilinders of cilindersloten gelijksluitend te maken op basis van een sleutelnummer. Deze cilinders of cilindersloten vindt u op: Cilinders of cilindersloten op sleutelnummer

   

  Verschillende gelijksluitende cilinders en cilindersloten

  Verschillende soorten deuren vragen om verschillende maten cilinders of cilindersloten. Cilindersloten of cilinders zijn daarom in vele maten en varianten verkrijgbaar. Wij leveren cilinders op maat, in hele of halve uitvoering en met of zonder knop.

  Bij geluiksluitende cilindersloten bent u in staat verschillende cilinders of cilindersloten te bedienen met dezelfde sleutel. Binnen geluiksluitende cilindersloten zijn de volgende varianten mogelijk die u allemaal gelijksluitend op elkaar kan laten maken:

  Hele gelijksluitende cilinder

  De hele cilinder is de meest voorkomende cilinder. Aan beide zijde kan een sleutel ingestoken worden. Deze cilinder wordt veel gebruikt in voor- en achterdeuren. 

  Halve gelijksluitende cilinder

  Bij de halve cilinder kan één zijde kan een sleutel gebruikt worden, de andere zijde is "blind". Hierdoor is deze cilinder bijvoorbeeld geschikt voor een schuifpui, garagedeur of tuinpoort. 

  Hele Knopcilinder gelijksluitend

  De knopcilinder is door een grote knop aan de binnenzijde eenvoudig te bedienen, zonder dat een sleutel nodig is. Vanuit de buitenzijde krijgt u toegang middels de sleutel. Ideaal voor voordeuren.

  Gelijksluitende cilindersets 30/30

  Gelijksluitende cilindersloten / cilinders sets. Verkrijgbaar met 2, 3, 4, 5 of 10 cilinders en met 3, 6, 9, 12, 15 of 30 bijhorende sleutels.

  Gelijksluitende Cilinder met gevarenfunctie

  De gevarenfunctie is een extra optie bij gelijksluitende cilinders. De gelijksluitende cilinders kunnen zowel met als zonder gevarenfunctie worden uitgerust. De gevarenfunctie biedt de mogelijkheid aan beide zijde van de cilinder een sleutel in te steken en toch het slot te kunnen bedienen. Het slot is dan nog te openen ondanks dat er (nog) een sleutel in de ander kant zit. In het geval iemand de sleutel is vergeten te verwijderen.

   

  De juiste maatvoering gelijksluitend cilinderslot

  Het kiezen van de juiste binnen- en buitenmaten voor cilindersloten is een kwestie van meten. En deze meet u eenvoudig zelf op. Meer informatie over het vinden van de juiste maatvoering van cilinders vindt u op: welk cilinderslot heb ik nodig?

   

  Meer informatie

  Antwoorden op veelgestelde vragen over cilinders vindt u op onderstaande pagina's:

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Cilinders.nl 4,7 / 5 - 3 Reviews @ Google-reviews